Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Twee Sliedrechtse winnaars bij Business Event Alblasserwaard' Foto
23sep 2014

Twee Sliedrechtse winnaars bij Business Event Alblasserwaard

SLIEDRECHT - De winnaars van het Business Event Alblasserwaard zijn gisteravond bekendgemaakt in Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. De prijs voor Starter van het Jaar ging naar Mondzorg Graafstroom, in de categorie MKB en Detailhandel werd de award uitgereikt aan Verklizan B.V. uit Sliedrecht en in de derde categorie, Industrie en Dienstverlening, mocht Van den Herik Sliedrecht de prijs mee naar huis nemen. De Publiekprijs werd overhandigd aan Kapsalon Kamsteeg uit Hardinxveld-Giessendam.

Het Business Event werd gepresenteerd door televisiepersoonlijkheid Ruben Nicolai, die op verrassende, creatieve, maar toch professionele wijze de inspirerende geheimen van de onderscheiden ondernemers probeerde te ontfutselen. Om 19.15 uur werden de genomineerden in luxe auto’s voorgereden richting de rode loper. Waar ze werden verwelkomd door de jury, die bestond uit vertegenwoordigers van de gemeenten Sliedrecht, Molenwaard en Hardinxveld-Giessendam, businesspartners en overige betrokkenen bij het evenement. Om 20.00 uur begon het officiële programma en werden de winnaars bekendgemaakt. Na het officiële programma was er gelegenheid voor alle aanwezigen om te netwerken en zakelijke contacten te leggen.
De drie genomineerden in de categorie Starter van het Jaar waren Flying Dutchman Security Group, Het Hazendonkje – Agrarisch Kinderdagverblijf en Mondzorg Graafstroom. Voor de uitreiking betrad de Sliedrechtse wethouder Hans Tanis het podium. Zijn collega-bestuurder uit Hardinxveld-Giessendam, Benhard van Houwelingen, mocht de uitreiking doen in de categorie MKB en Detailhandel. Naast Verklizan waren Impuls Publiciteit en Kapsalon Kamsteeg genomineerd. Tot slot mocht Fatih Özdere, wethouder van de gemeente Molenwaard, de award overhandigen aan Van den Herik Sliedrecht. Ook Reli Groep en Coöperatie Deltamilk/Kaasfabriek De Graafstroom waren genomineerd. Net voor het einde van het officiële gedeelte werd de Publieksprijs uitgereikt. Voor deze prijs kwamen alle negen genomineerden in aanmerking. Het publiek mocht beslissen wie hen het meest had geïnspireerd. Na een stemronde middels sms werd bekendgemaakt dat Kapsalon Kamsteeg de award had gewonnen. Nadat er op het podium nog foto’s werden gemaakt, kon niet lang daarna het netwerken beginnen.

Foto: Joyce Paardekoper.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!