Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vervolgbijeenkomst '
23sep 2014

Vervolgbijeenkomst

SLIEDRECHT - Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert donderdag 30 oktober een vervolg op de bijeenkomst  ‘Samenwerken en Versterken in Sliedrecht’ die in juni werd gehouden.

Wederom is er gelegenheid tot het geven van flitspresentaties om elkaar goed te leren kennen. Ook geeft de welzijnsstichting handen en voeten aan de wensen die er zijn en een toelichting op onderwerpen als de Sociale Kaart, verjonging van het vrijwilligersbestand en een gezamenlijke agenda. Organisaties die de eerste bijeenkomst niet hebben bijgewoond en graag willen aansluiten, zijn ook van harte welkom. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl. Maximaal twee personen per organisatie.
De bijeenkomst op 19 juni werd bezocht door zestien organisaties, stichtingen, verenigingen en geloofsgemeenschappen in Sliedrecht. Ze konden een flitspresentatie geven en brainstormen over mogelijke samenwerkingen. Daaruit kwam naar voren dat ze elkaar beter willen leren kennen, willen weten wat de ander doet en de samenwerking willen opzoeken op het gebied van vrijwilligerswerk, pr, een gezamenlijke agenda, het uitwisselen van expertise en ervaringen et cetera.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!