dinsdag 19 januari 2021

Alles over Sliedrecht

Realisatie nieuwe ondergrondse containers vanaf 23 september

23 september 2014

SLIEDRECHT - Vanaf dinsdag 23 september gaat een aannemer betonputten ingraven waar ondergrondse containers in geplaatst worden. Het traject van informatie en inspraak is hieraan voorafgegaan. Direct omwonenden worden door de aannemer op de hoogte gebracht.

Half december zullen de meeste werkzaamheden afgerond zijn en staan op 46 nieuwe locaties 55 ondergrondse containers. Wij vragen uw begrip voor de mogelijke tijdelijke overlast die kan ontstaan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

In een aantal gevallen vervangt de ondergrondse container een betonnen cocon. De betonnen cocon wordt verwijderd na ingebruikname van de ondergrondse container. De overige ondergrondse containers voor restafval blijven tot de introductie van het nieuwe inzamelsysteem op slot. Hier mag geen afval naast gezet worden. De ondergrondse containers voor glas en textiel gaan direct in gebruik.

Deel dit bericht met je vrienden!