Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Overweldigende belangstelling voor buitenschoolse knutselactiviteiten'
25sep 2014

Overweldigende belangstelling voor buitenschoolse knutselactiviteiten

SLIEDRECHT - NME-centrum De Hooizolder in het Burgemeester Feitsmapark gaat weer beginnen met buitenschoolse activiteiten op woensdagmiddag. Alle leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van Sliedrechtse basisscholen waren uitgenodigd om zich in te schrijven. De belangstelling was massaal. ,,Een halfuur voordat de inschrijving begon was al duidelijk dat het succes van vorig jaar zou worden overtroffen. Er stond een rij die over het hele plein liep tot aan de blokhut van De Woeste Weide. Dan zeggen ze wel eens dat kinderen alleen maar voor de tv hangen. Dat is dus voor lang niet alle kinderen zo. Deze rij liefhebbers houdt van knutselen.”

Aldus een blije NME-coördinator Carl van Rijn, die wel met zijn handen in het haar zit. ,,Hoe kunnen we alle kinderen een plaatsje geven? We hebben ervoor gekozen dat iedereen zich kon inschrijven. Eerst op de standaardlijst en toen die vol was ook op een tweede lijst. Het was 22 keer nodig een tweede lijst erbij te nemen. Tegen de kinderen die daarop staan, hebben we gezegd: Fijn dat je wilt komen, maar het gaat alleen door als er voldoende vrijwilligers zijn. Bij deze wil ik dan ook mensen die met kinderen op woensdagmiddag willen knutselen, oproepen ons te bellen. We zijn bereikbaar op 0184-424968.”
,,Overigens kunnen jonge kinderen ook vrij binnenlopen op woensdagmiddag bij juf Hester, die leuke dingetjes in elkaar knutselt. Zoals gezegd zonder afspraak en gratis. Je bent dan een uurtje onder de pannen en kan daarna weer lekker buiten spelen.” Alle activiteiten op woensdagmiddag beginnen om 14.00 en duren tot uiterlijk 16.00 uur.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!