Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
29sep 2014

SLIEDRECHT - De (fractie)leden van PRO Sliedrecht lopen zaterdag 4 oktober in de Rivierenbuurt en geven daarmee een vervolg aan het initiatief PRO Wandeling. ,,Een voortzetting van onze verkiezingsbelofte”, aldus fractievoorzitter Timo Pauw.  ,,De werkelijke politiek vindt volgens ons niet plaats in het raadhuis, maar op straat en aan de keukentafel.”

,,Als we toch rondlopen in de wijk kunnen we net zo goed aan de keukentafel aanschuiven voor een goed gesprek.” Zo is de gedachte ontstaan om er een onderdeel aan te voegen, te weten: Taart zoekt Koffie. Pauw: ,,Als bewoners voor koffie zorgen, zorgen wij voor taart.  De keukentafel is een geweldige plek om in de eigen vertrouwde omgeving te vertellen waar het op staat en waar het om gaat. ‘Welke kwesties spelen er?’ ‘Wat gaat er goed en wat niet?’ We zijn één en al oor. Alles wat ter sprake wordt gebracht, wordt tijdens de fractievergadering besproken.”
Hij vervolgt: ,,Het kan gaan over zaken die te maken hebben met de straat of de wijk, maar ook over de samenleving in Sliedrecht. We komen graag langs.” De leden van PRO Sliedrecht hebben gele outfits aan en zijn van 09.30 tot 15.00 uur in de Rivierenbuurt te vinden. Wie trek heeft in taart en een gesprek aan de keukentafel kan op http://www.prosliedrecht.nl/taart-zoekt/ een formulier invullen. Onder het kopje ‘Opmerkingen’ kan men aangeven welk tijdstip het beste uitkomt.
Als het even kan is wethouder Hanny Visser-Schlieker ook van de partij.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!