Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
29sep 2014

SLIEDRECHT - De gemeente gaat binnenkort aan de slag om het groenbeleidsplan, dat dateert van 2003, te actualiseren. Inwoners wordt gevraagd hun mening te geven.

Dat kan op verschillende manieren, te weten: zaterdag 4 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur in een persoonlijk gesprek tijdens de Middeleeuwse markt op het Burgemeester Winklerplein, via de site van de gemeente en Onderzoekscentrum Drechtsteden zet een vragenlijst uit bij het bewonerspanel in Sliedrecht. De vragenlijst op www.sliedrecht.nl kan tot maandag 20 oktober worden ingevuld.
Een paar voorbeelden zijn: Is het groen in uw buurt aantrekkelijk ingericht? Wordt het goed onderhouden? Is er een plek in Sliedrecht die een oppepper nodig heeft? Zouden bewoners meer mee moeten helpen aan het groenonderhoud in hun buurt? ,,Ieders mening over het groen in Sliedrecht telt mee”, stelt de gemeente. ,,Voor zover mogelijk worden de suggesties van bewoners meegenomen in het beleid, dat voor de komende tien jaar wordt vastgesteld.  We ontvangen deze dan ook graag.”
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!