Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Notaris vertelt in Alzheimer Caf'
02okt 2014

Notaris vertelt in Alzheimer Caf

SLIEDRECHT - In De Reling, het onderkomen van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht aan de Industrieweg, wordt maandagavond 6 oktober een Alzheimer Café gehouden. Gastspreker is notaris mr. N. P. Papaïoannou, die de juridische aspecten bij dementie uitlicht.

,,Een volmacht of levenstestament biedt uitkomst voor mensen die de regie over hun leven willen houden, ook als ze door bijvoorbeeld ziekte of een zwaar ongeluk in een situatie terechtkomen waarin ze niet meer in staat zijn zelf te beslissen”, aldus de welzijnsstichting. ,,Het is verstandig hierover na te denken voordat dit moment aanbreekt.” Bezoekers kunnen vragen stellen over hun persoonlijke situatie. Iedereen is welkom. Aanvang: 19.30 uur. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met mevrouw R. de Stigter. Haar telefoonnummer is 0184-416729. Mailen kan ook: r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl.
 Het Alzheimer Café in De Reling is bedoeld als veilige, laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun familie, vrienden, buren en voor vrijwilligers en beroepskrachten. Er wordt informatie en steun geboden en het werkt mee aan meer openheid over dementie. Er is ook een Alzheimer-telefoon. Het nummer 0800-5088 uur is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor hulp bij dementie.
BRon: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!