Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schoolbesturen kunnen aan de slag met bouwplan voor Brede School in Baanhoek-West' Wim Dunsbergen (VCOS) en Jim Bijlstra (SPON)
03okt 2014

Schoolbesturen kunnen aan de slag met bouwplan voor Brede School in Baanhoek-West

SLIEDRECHT - Met de feestelijke overhandiging van de opdrachtbrief heeft de gemeente Sliedrecht het bouwheerschap voor de bouw van de Brede School in de nieuwbouwwijk Baanhoek-West overgedragen aan de schoolbesturen van VCOS en SPON.

In het nieuwe complex, waarvoor de gemeenteraad op 27 mei een krediet beschikbaar heeft gesteld, worden zes groepen van de Anne de Vriesschool en vijf groepen van de Bleyburghschool gehuisvest. Daarnaast komt er een kinderdagverblijf en ruimte voor peuter- en buitenschoolse opvang. Nu het opdrachtgeverschap is overgedragen, gaan de schoolbesturen van start met het maken van een bouwplan.
Er wordt naar gestreefd de school voor aanvang van het schooljaar 2016 – 2017 te openen. Volgens onderwijswethouder Theo den Braanker is een belangrijke stap gezet voor de realisatie van ‘deze mooie, nieuwe voorziening in de wijk’. Dit wordt onderschreven door de beide schoolbestuurders Wim Dunsbergen (VCOS) en Jim Bijlstra (SPON). ,,We gaan er wat moois van maken”, zeiden ze na de ondertekening (zie foto).


Deel dit bericht met je vrienden!