Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vierde groepsaankoop zonnepanelen van start'
07okt 2014

Vierde groepsaankoop zonnepanelen van start

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht laat in een persbericht weten dat afgelopen vrijdag in Zuid-Holland de vierde groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie van start is gegaan. Tot en met woensdag 5 november kunnen alle inwoners van de provincie zich vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen. Circa 35 gemeenten starten deze actie voor hun inwoners in samenwerking met groepsaankoop-organisator iChoosr.

,,Een groepsaankoop is voor veel mensen een aantrekkelijke manier om een product aan te schaffen”, zo is te lezen in het bericht van iChoosr dat door de gemeente is doorgestuurd. ,,Omdat het werk uit handen neemt en de mogelijkheid biedt een scherpe prijs te bedingen. Het aantal collectieve aankopen groeit en wordt georganiseerd voor uiteenlopende producten. Waaronder voor zonnepanelen.
Een zonnepanelensysteem blijkt namelijk vaak een lastige aanschaf. Mensen moeten zich eerst uitgebreid verdiepen in het materiaal, de leveranciers, de installatie en de voorwaarden om verschillende aanbiedingen goed te kunnen vergelijken. SamenZonneEnergie helpt haar deelnemers graag een handje met deze lastige overwegingen door helder te informeren en de kwaliteit van zowel materiaal als installatie te garanderen.” Verder is in het bericht te lezen dat inmiddels via SamenZonneEnergie ruim 11.000 huishoudens in Noord- en Zuid-Holland een zonnepanelensysteem hebben aangeschaft.
Veiling
Wie benieuwd is naar de kosten en opbrengsten die de aanschaf van een compleet zonnepanelensysteem met zich meebrengt, kan zich tot en met 5 november gratis en vrijblijvend inschrijven op www.SamenZonneEnergie.nl. Op 6 november wordt een veiling gehouden onder gekwalificeerde leveranciers. Alle deelnemers ontvangen een persoonlijk aanbod van de winnende leverancier. Als een deelnemer het aanbod accepteert, wordt het complete systeem geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Meer informatie over de groepsaankoop is te vinden op de site. Hier kunnen geïnteresseerden tevens uitrekenen hoeveel zonnepanelen op hun dak passen.


Deel dit bericht met je vrienden!