Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'The Flying Dutchman weet van aanpakken'
08okt 2014

The Flying Dutchman weet van aanpakken

SLIEDRECHT - ‘Burgemeester Bram van Hemmen verrichtte vrijdagmiddag de officiële opening van het recherchebureau van The Flying Dutchman Security Group. Hij wenste Willem van der Vlist veel succes met de uitbreiding van zijn onderneming, maar stipte wel aan verbaasd te zijn. ,,Ik dacht dat je al een tijd bezig was met recherchewerk, maar dat was nog niet goed genoeg. Dat is exemplarisch. Je wilt jezelf eerst bewijzen en je hebt gekwalificeerd personeel hoog in het vaandel staan. Dat vind ik mooi om te horen. Je weet van aanpakken. Iets wat bij Sliedrechters hoort.” 

,,De wereld verandert”, haalde de burgemeester aan in zijn toespraak. ,,We leven in een onzekere tijd en moeten leren omgaan met risico’s.” The Flying Dutchman opereert nationaal en internationaal op het gebied van onder andere transport- en persoonsbeveiliging. ,,Het heeft veel overlap met recherchewerk”, vertelde Van der Vlist de circa 75 aanwezigen. ,,We willen ook op dat terrein een serieuze partij worden.” Als voorbeeld belichtte hij criminaliteit op de werkvloer: ,,Soms is er hangende een onderzoek beveiliging nodig, maar ook tijdens gewone beveiligingswerkzaamheden komt er wel eens recherchewerk naar voren. Wij kunnen dan snel schakelen en de klant leveren wat nodig is om tot een oplossing te komen”, aldus de ondernemer.
,,Fraude, diefstal en bedreigingen zijn aan de orde van de dag. Als het gaat om grote bedragen zijn mensen vaak tot zeer veel in staat en vervagen de grenzen. Maar ook ogenschijnlijk kleine vergrijpen zijn het onderzoeken waard. Particuliere Onderzoeks Bureaus zijn door middel van diverse middelen in staat bewijslast te leveren en onopvallend te observeren.”
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!