Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Talentenworkshops in jongerencentrum Elektra'
09okt 2014

Talentenworkshops in jongerencentrum Elektra

SLIEDRECHT - Stichting Open Jeugdwerk (SOJS) start begin november met twee talentenworkshops, te weten: de creaworkshop Kinderkunst en de modeworkshop Fashion Designer. Half januari gaat ook de kookworkshop Lekkerbek van start.

De worskhops worden gegeven in jongerencentrum Elektra en bestaan uit zes wekelijkse bijeenkomsten. ,,Elke bijeenkomst wordt er iets anders gemaakt en/of behandeld wat zorgt voor snelheid en afwisseling”, legt SOJS-medewerker Cas Besamusca uit. ,,De workshop eindigt met een presentatie voor ouders, opa’s en oma’s, broers, zussen en vrienden, die wordt gegeven door een deskundige docent/begeleider in de mooiste ruimte van ons pand: het eetcafé. Omdat elke workshop gezelligheid moet uitstralen, zorgen wij voor een kop thee of sap en een lekkernij. Deelname kost 15 euro per persoon.”
Hieronder staan de talentenworkshops op een rijtje:
- Kinderkunst duurt van 6 november tot en met 11 december. Elke donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur maken de deelnemers allerlei knutselwerken, zoals een 3D-schilderij, spiegel etsen et cetera. Alle werken worden in de laatste bijeenkomst gepresenteerd door middel van een galerie.
- Fashion Designer duurt van 10 november tot en met 15 december. Elke maandagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur worden van tweedehands kleding, stukken stof en ander materiaal nieuwe creaties gemaakt. Tijdens elke bijeenkomst staat een ander kledingstuk centraal. De deelnemers kunnen ook sieraden ontwerpen. De laatste bijeenkomst is een afsluiting in de vorm van een modeshow.
- Lekkerbek duurt van 15 januari tot en met 19 februari. Elke donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur leren de deelnemers van alles te maken en te proeven. Van snoep tot een gezonde salade of andere lekkere hapjes. De workshop wordt afgesloten met een proeverij.
Wie mee wil doen aan één of meer workshops kan zich inschrijven door naam, leeftijd en de naam van de workshop te mailen naar cas@sojs.nl. Kijk voor me,
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!