Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
13okt 2014

SLIEDRECHT - Anton van der Graaf, oud-docent Frans op diverse middelbare scholen, geeft ook dit seizoen les bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Op donderdag 23 oktober om 13.30 uur vindt in De Reling de eerste open les plaats.

Iedereen die (beter) Frans wil leren, kan hieraan deelnemen. Na afloop wordt met de aanmelders besproken of zij aan de lessen voor beginners of gevorderden deelnemen. Van der Graaf wil hen niet alleen de taal leren, maar ook meer bijbrengen over de geschiedenis, de cultuur en de muziek van het land.
Qua taal gaat het vooral om de spreekvaardigheid. De cursisten leren allerlei gespreksvormen. Het cursusgeld voor twintig lessen bedraagt 95 euro (exclusief 80 euro voor de aanschaf van drie leer- en werkboeken). De groepen bestaan uit minimaal zeven en maximaal tien personen zodat aan elke cursist voldoende persoonlijke aandacht kan worden besteed. Bij voldoende belangstelling wordt na de cursus mogelijk een meerdaagse excursie naar Frankrijk gehouden. Aanmelden kan bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via 0184 416729.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!