Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem ''
15okt 2014

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse PvdA-fractie heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders naar aanleiding van berichtgeving in de landelijke media over de bijdrage van de Europese Unie aan gemeenten voor de bestrijding van jeugdwerkeloosheid. ,,Het geld dreigt terug te vloeien als de verantwoordelijke wethouders geen plannen indienen voor 31 oktober.

We hebben begrepen dat minister Asscher de wethouders hierover heeft gemaild. Wij willen weten of er dergelijke plannen zijn ingediend? Door de gemeente Sliedrecht of in Drechtstedenverband”, aldus raadslid Jennifer Lanser.  ,,Indien Ja zijn we benieuwd naar de stand van zaken. Bestaat de mogelijkheid dat Sliedrecht hiervoor een bijdrage ontvangt? Als het antwoord Nee is willen we graag weten waarom niet en of het volgens de wethouder (Hans Tanis, red.) mogelijk is dit alsnog te doen.”

De fractie van de SGP-ChristenUnie liet vanmiddag op Twitter weten dat zij Tanis heeft gevraagd wat hiervoor in Sliedrecht is geregeld. Ze kreeg van de wethouder te horen dat dit wordt uitgezocht.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!