Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ruim duizend kinderen wanen zich in Sprookjesland in De Lockhorst'
25okt 2014

Ruim duizend kinderen wanen zich in Sprookjesland in De Lockhorst

SLIEDRECHT - ‘Wie kraakt de code van de Sprookjeskluis?’ Ruim duizend kinderen beleefden zaterdag het Sprookjesconcert on Tour, een interactieve theatervoorstelling in De Lockhorst. De zaal was drie keer ‘uitverkocht’.

Het woordje uitverkocht staat bewust tussen aanhalingstekens. Vanwege het 25-jarig jubileum van Albert Heijn Pranger de Ligt Retail BV trakteerde de supermarkt aan het Winklerplein, die al een kwart eeuw wordt bestierd door de families De Ligt en Pranger, op gratis voorstellingen. De klanten moesten wel sparen voor de toegangskaartjes, die de afgelopen weken als warme broodjes over de toonbank gingen.
Assepoester
Tijdens de voorstelling waanden de bezoekers zich in Sprookjesland met Assepoester, die werd gespeeld door tv- en musicalster Sita Vermeulen, als gids. Naast heel veel kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s genoten ook bewoners van De Merwebolder van de liedjes en het toneelspel. Ze waren met de trein van Baanhoek-West naar De Lockhorst gereisd.
Meet & Greet
Na afloop was er een Meet & Greet. De hoofdrolspelers gingen op de foto met de kinderen waarvan een groot aantal was verkleed als prinses. Toen ze naar huis gingen kregen ze nog een extra traktatie van de jubilaris in de vorm van een boodschappentas met allerlei lekkernijen, zoals chocoladekoekjes.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!