Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Afsluiting Rivierdijk-Oost duurt nog ruim drie weken; het werk is niet eerder af'
29okt 2014

Afsluiting Rivierdijk-Oost duurt nog ruim drie weken; het werk is niet eerder af

SLIEDRECHT - Op de website van de gemeente is dinsdagmiddag een update geplaatst over de werkzaamheden aan de Rivierdijk-Oost, die sinds maandag 13 oktober is afgesloten. Hierin staat vermeld dat de werkzaamheden zo complex zijn dat het niet mogelijk is het werk in een korter tijdsbestek dan de geplande zes weken gereed te hebben. Verwacht wordt dat de werkzaamheden zijn afgerond op vrijdag 21 november.

Omdat het afgesloten deel van de Rivierdijk tussen de Thorbeckelaan en de A15 een ontsluitingsweg is, hebben automobilisten al twee weken last van filevorming in het dorp tijdens de ochtend- en avondspits (zie foto). Om de doorstroming te bevorderen zet de gemeente bij twee rotondes aan de Stationsweg verkeersregelaars in.  Dat is nog steeds het geval.
Aan de Rivierdijk-Oost wordt groot onderhoud uitgevoerd. Omdat de weg na de laatste dijkverzwaring in 2000 ernstig ongelijkmatig is verzakt, moeten vrij ingrijpende herstelmaatregelen worden genomen. Wat deze werkzaamheden precies inhouden, wordt uitgelegd op https://www.sliedrecht.nl/update-technische-werkzaamheden-rivierdijk-oost.
Bron:Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!