woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Al 127 Sliedrechters schrijven zich in voor groepsaankoop zonnepanelen

3 november 2014

SLIEDRECHT - Ruim 6.500 inwoners van Zuid-Holland hebben zich tot op heden ingeschreven voor de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie. In Sliedrecht hebben inmiddels 127 bewoners zich aangemeld als deelnemer. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot en met 5 november gratis en vrijblijvend inschrijven www.SamenZonneEnergie.nl.

Verduurzaming en werkgelegenheid
Terwijl heel Europa zich buigt over de klimaatdoelstellingen, zet Zuid-Holland al een grote duurzame stap. Mensen informeren zich via de groepsaankoop over zonne-energie, ontdekken of hun dak geschikt is en welk rendement zij kunnen behalen met een eigen zonnepanelensysteem .

Op basis van het persoonlijk aanbod dat deelnemers ontvangen, kunnen ze een weloverwogen keuze maken om zonnepanelen aan te schaffen via SamenZonneEnergie of bijvoorbeeld liever aankloppen bij een aanbieder uit de buurt. De leverancier die de veiling wint zal voornamelijk werken met installateurs uit Zuid-Holland. Naast verduurzaming van de provincie activeert de groepsaankoop hiermee de zonnepanelenmarkt en vergroot de werkgelegenheid.

Een spannende tijd
Tijdens de inschrijfperiode kijken alle betrokkenen met belangstelling toe hoeveel mensen zich inschrijven als deelnemer. Voor het succes van de groepsaankoop is het belang om zo veel mogelijk mensen te bundelen die interesse hebben in een zonnepanelensysteem. Hierdoor kan er tijdens de veiling een scherpe prijs worden bedongen bij de zonnepanelenleveranciers.

Laatste week om mee te doen
Wie nog wil aanhaken bij de groep deelnemers voor deze groepsaankoop kan zich deze week nog inschrijven. Dit kan vrijblijvend via www.SamenZonneEnergie.nl. Op basis van hun dakgegevens krijgen deelnemers al een indicatie van de kosten en opbrengsten van een zonnepanelensysteem op hun dak. Het daadwerkelijke aanbod komt voort uit de veiling en wordt met de deelnemers gedeeld vanaf 24 november.

Lees meer over:

zonnepanelen
Deel dit bericht met je vrienden!