Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente en voetbalclub koersen af op Semi-Permanente huisvesting voor de korte en lange termijn'
12nov 2014

Gemeente en voetbalclub koersen af op Semi-Permanente huisvesting voor de korte en lange termijn

SLIEDRECHT – Wethouder Len van Rekom zei vorige week tijdens een interview over het Recreatief Knooppunt dat de gemeente in gesprek is met v.v. Sliedrecht. Waar beide besturen op afkoersen, wilde hij toen nog niet naar buiten brengen. Gisteravond tijdens het eerste deel van de begrotingsvergadering lichtte hij de sluier wel op en vertelde hij de gemeenteraad dat beide partijen semi-permanente huisvesting op het oog hebben die kan worden verplaatst als over het spoor een Recreatief Knooppunt tot stand komt. Daar zal ook de voetbalclub naar toe verhuizen.
Zover is het echter nog lang niet. Het duurt nog zeker een jaar voordat er überhaupt duidelijkheid is over de haalbaarheid van een recreatiegebied ten noorden van de Betuwelijn. V.V. Sliedrecht kampt met verouderde (lees: versleten) opstallen hetgeen mede het gevolg is van het feit dat het onderhoud de afgelopen jaren alsmaar is uitgesteld in de hoop en verwachting dat het Recreatief Knooppunt van de grond zou komen. Semi-permanente huisvesting wordt gezien als een oplossing voor de korte en lange termijn. Mocht het er echt van komen (wat de gemeente ook graag zou willen omdat zij de dure gemeentegrond langs de A15 liever een lucratievere bestemming geeft) dan kunnen de accommodaties worden verplaatst. Van Rekom wilde niet te diep ingaan op de gesprekken c.q. onderhandelingen. Wel gaf hij aan dat het de goede kant opgaat. ,,Eind 2014 hopen we er uit te zijn wat betreft de financiën.”


Deel dit bericht met je vrienden!