Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrijwilligersorganisaties kunnen al klussen aanmelden voor beursvloer 2015'
13nov 2014

Vrijwilligersorganisaties kunnen al klussen aanmelden voor beursvloer 2015

SLIEDRECHT – Stichting Welzijnswerk Sliedrecht heeft in mei dit jaar voor het eerst een Beursvloer gehouden met als doel ondernemingen en maatschapelijke organisaties in Sliedrecht samen te brengen waarbij ze in een ongedwongen sfeer diensten en goederen uitwisselen. Donderdag 28 mei 2015 krijgt dit initiatief een vervolg. Vrijwilligersorganisaties kunnen vanaf heden een klus aanmelden. De inschrijftermijn loopt tot 15 januari.
De Beursvloer wordt georganiseerd door een werkgroep onder leiding van Charlotte Brouwer, de coördinator van het Vrijwilligerspunt. De werkgroep fungeert als denktank en heeft als taak zo veel mogelijk deelnemers aan de Beursvloer te verbinden. Leden van de werkgroep zijn zowel vertegenwoordigers uit het  bedrijfsleven, de gemeente Sliedrecht en maatschappelijke organisaties. Brouwer: ,,Ondernemers tonen middels hun deelname aan de Beursvloer hun maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijke organisaties krijgen de hulp in menskracht en middelen die nodig is. Aan de reacties die we hebben gekregen, kan je merken dat het idee achter de Beursvloer aanspreekt. Maar daarmee zijn we er niet. De opkomst van bedrijven bleef achter tijdens de eerste Beursvloer. Daarom wordt deze keer des te meer ingezet op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wethouder Economie Hans Tanis heeft zich bereid getoond om ambassadeur te zijn van de Beursvloer 2015.”
Aanmelden
,,Bedrijven kunnen plaatselijke maatschappelijke organisaties enorm helpen door datgene aan te bieden wat hun expertise is en wat ze kunnen missen”, vervolgt Brouwer. ,,Een paar adviesuren, klusuren, voorraad en/of materialen die niet meer worden gebruikt, mogelijkheden voor pr et cetera.  Het aanbod kan kenbaar worden gemaakt op www.beursvloersliedrecht.nl. Het is nu zaak dat vrijwilligersorganisaties zich gaan aanmelden met een klus. Zij kunnen zich tot 15 januari inschrijven op de site die ik net heb genoemd. Door tijdig klussen aan te melden kan de andere partij tijdig anticiperen.”


Deel dit bericht met je vrienden!