Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inschrijving Beursvloer Sliedrecht 2015 van start'
13nov 2014

Inschrijving Beursvloer Sliedrecht 2015 van start

SLIEDRECHT - De Beursvloer Sliedrecht wordt voor de tweede keer in onze gemeente georganiseerd en vindt plaats op 28 mei 2015. Op de Beursvloer wisselen ondernemingen en organisaties in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit. Ondernemers tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijke organisaties krijgen de hulp in menskracht en middelen die nodig is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Aan de reacties die de werkgroep krijgt, kun je merken dat het idee achter de Beursvloer aanspreekt. Maar daarmee zijn we er niet. De opkomst van bedrijven bleef achter tijdens de eerste Beursvloer. Daarom zal deze keer des te meer ingezet worden op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wethouder Economie, Dhr. H. Tanis heeft zich bereid getoond om ambassadeur te zijn van de Beursvloer Sliedrecht 2015.

Bedrijven kunnen plaatselijke maatschappelijke organisaties enorm helpen door datgene aan te bieden wat hun expertise is en wat zij kunnen missen; een paar adviesuren, klusuren, voorraad en/of materialen wat niet meer gebruikt wordt, mogelijkheden voor pr etc.  Het aanbod kan kenbaar gemaakt worden door deze te plaatsen op www.beursvloersliedrecht.nl.

Klussen aanmelden
Het is nu zaak dat vrijwilligersorganisaties zich gaan aanmelden met een klus. Zij kunnen zich inschrijven vóór 15-01-2015 via de website www.beursvloersliedrecht.nl. Door tijdig klussen aan te melden, kan de andere partij tijdig hierop anticiperen.

De werkgroep
De Beursvloer wordt georganiseerd door een werkgroep onder leiding van Charlotte Brouwer, coördinator van het Vrijwilligerspunt. De werkgroep fungeert als denktank en heeft als taak zo veel mogelijk deelnemers aan de Beursvloer te verbinden. Leden van de werkgroep zijn zowel vertegenwoordigers uit het  bedrijfsleven, de gemeente Sliedrecht en maatschappelijke organisaties.

Kijk voor meer informatie op www.beursvloersliedrecht.nl.

Zie ook:
1e Beursvloer Sliedrecht succesvol (di, 20 mei 2014)
Lokatie Beursvloer Sliedrecht bekend (ma, 14 apr 2014)
Oranje Fonds steunt Beursvloer Sliedrecht (do, 3 apr 2014)
Eerste Beursvloer Sliedrecht komt eraan (ma, 27 jan 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!