Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Serviceresidentie Drechtstreek verandert in Hof van Sliedrecht'
15nov 2014

Serviceresidentie Drechtstreek verandert in Hof van Sliedrecht

SLIEDRECHT – Hof van Sliedrecht is de nieuwe naam van Serviceresidentie Drechtstreek. Vrijdag 14 november werd de nieuwe naam onthuld. De heer J. Erenstein, met 96 jaar één van de oudste bewoners, tekende voor de officiële openingshandeling en kreeg daarbij assistentie van wethouder Hanny Visser-Schlieker.
De nieuwe naam en huisstijl vormen het slotstuk van de renovatie van het appartementencomplex aan de Lijsterweg. Zo hebben de gevels na de renovatie een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Ook het interieur is op tal van plaatsen aangepast en gemoderniseerd. ,,Het gebouw is ruim veertig jaar oud en was op onderdelen gedateerd. Het past nu weer bij wat we willen bieden: royale huurappartementen waar ouderen stijlvol en onbezorgd zelfstandig kunnen wonen. Met comfort, veiligheid, gezelligheid en de zekerheid van zorg”,  aldus directeur Geert Tieman.
Open Huis
Het jaarlijkse Open Huis wordt gehouden op vrijdag 28 november van 15.30 tot 19.00 uur en  staat geheel in het teken van de afgeronde renovatie en de naamswijziging. Belangstellenden zijn welkom om een kijkje te nemen in de diverse typen huurappartementen.


Deel dit bericht met je vrienden!