Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Heerlijk avondje in de Stoep; Sliedrecht Sport blaast koploper Peelpush omver'
16nov 2014

Heerlijk avondje in de Stoep; Sliedrecht Sport blaast koploper Peelpush omver

SLIEDRECHT – De volleybalsters van Sliedrecht Sport konden zich gisteravond in de topper tegen Peelpush revancheren voor de 3-0 nederlaag tijdens de eerste confrontatie met Stod Volley Steinkjer. Nadat de eerste set met ‘werkvolleybal’ was gewonnen, gingen de remmen los en bezorgde de thuisploeg het weer enhousiast meelevende publiek een heerlijk avondje.
Ditmaal was het de tegenstander die weinig tot niets had in te brengen. Onder aanvoering van Nienke de Waard, die als teamcaptain en in een voor haar nieuwe rol als passer-loper het voortouw nam, onttroonde Sliedrecht Sport de kersverse lijstaanvoerder. Peelpush werd met een afgetekende 3-0 nederlaag huiswaarts gestuurd.
Sliedrecht Sport klom niet op de ranglijst, maar heeft nog twee duels tegoed. Wordt volgende week in Almelo ook Eurosped, dat één plek hoger staat, aan de zegekar gebonden dan komt zelfs de koppositie in zicht. Het zou een mooie opsteker zijn voor de return tegen de Noorse gigant die woensdagavond 26 november plaatsvindt in De Stoep. Een groot aantal fans heeft zich al verzekerd van een tribuneplek.


Deel dit bericht met je vrienden!