Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Beroepenfeest Grienden on Stage op maandag 19 Januari in de Lockhorst'
17nov 2014

Beroepenfeest Grienden on Stage op maandag 19 Januari in de Lockhorst

SLIEDRECHT -Ter versterking van hun beroepsoriëntatie wordt maandagmiddag 19 januari voor de VMBO-leerlingen van het Griendencollege de tweede editie van Grienden On Stage gehouden. Beroepsbeoefenaars worden uitgenodigd om zich op www.griendenonstage.nl aan te melden voor dit evenement, dat van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvindt in De Lockhorst.
,,Naar Delfts voorbeeld wordt On Stage nu al in negen regio’s gerealiseerd. Dat zijn kansen voor ongeveer negenduizend jongeren”, vertelt projectleider Kees de Jongh enthousiast. ,,Ondanks economische recessies zijn gemotiveerde professionals en vakmensen altijd nodig. De jongeren van nu zijn over enkele jaren medewerkers of collega’s. Het is belangrijk dat ze goed gemotiveerde beroepskeuzes maken.”
Op 19 januari vertellen naar verwachting circa 250 beroepsbeoefenaars over hun werk. Twee weken later, op maandag 2 februari, ontvangen ze tijdens de Doe Dag één of meer jongeren eenmalig voor een werkbezoek. Uitgebreide informatie is te vinden op www.griendenonstage.nl. Op deze speciaal voor het ‘beroepenfeest’ gemaakte site kan onder andere een filmimpressie van de eerste editie worden bekeken. Die werd gehouden op 10 maart. De zaal zat nokvol.


Deel dit bericht met je vrienden!