Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Pro Sliedrecht schuift zaterdag weer aan voor een goed gesprek'
17nov 2014

Pro Sliedrecht schuift zaterdag weer aan voor een goed gesprek

SLIEDRECHT – Het initiatief PRO Wandeling, dat begin dit jaar is ontstaan tijdens de verkiezingscampagne van PRO Sliedrecht, heeft een vaste plek gekregen in de communicatie tussen de lokale politieke partij en de inwoners. Zaterdag 22 november wordt het gebied tussen de Stationsweg en het Griendencollege bezocht.
Dat zijn de volgende straten:  Jan Steenstraat, Vermeerstraat, Burgermeester Winklerplein, Simon Stevinstraat, Ruysdaelstraat, Huygensstraat, Van Leeuwenhoekstraat, Van ‘t Hoffstraat, Kamerlingh Onneslaan, Schaperstraat, Schaepmanstraat, De Visserstraat, Thorbeckehof, Talmastraat, Troelstralaan, Kuyperstraat, Savornin Lohmanlaan, Goeman Borgesiusweg, Cort van der Lindenlaan en het Februariplantsoen.  De (fractie)leden wandelen van 09.30 tot 15.00 uur door dit gebied. Als het even kan is wethouder Hanny Visser-Schlieker ook van de partij op 22 november.
Vanaf de laatste wandeling op 4 oktober heeft het initiatief een iets andere benaming gekregen, te weten: PRO Wandeling aan de keukentafel. Met een nieuw onderdeel: Taart zoekt Koffie. ,,We schuiven graag aan voor een goed gesprek”, licht fractievoorzitter Timo Pauw toe op de website van PRO Sliedrecht. ,,Als bewoners voor de koffie zorgen, zorgen wij voor de taart. Alles wat op tafel wordt gelegd, bespreken we in onze fractievergadering. Het kan gaan over zaken die te maken hebben met de straat of de wijk, maar ook over de samenleving.”
Meer informatie is te vinden op http://www.prosliedrecht.nl/taart-zoekt/.  Hier kan ook het aanmeldformulier worden ingevuld. Aanmelden kan eveneens door te bellen naar 0184-410376 of 0184-415375.


Deel dit bericht met je vrienden!