Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Skinny Paul & The Fat Men LIVE in The AfterShock'
20nov 2014

Skinny Paul & The Fat Men LIVE in The AfterShock

SLIEDRECHT -  Vrijdag 21 november a.s. wederom een band op het podium van studio 1 van MerweRTV in het programma The AfterShock en wel Skinny Paul & The Fat Men.
 
Aan het begin van dit jaar kwamen de makers van The AfterShock de band tegen in Café Havana en de contacten werden toen gelegd. Wegens drukte van beide kanten (o.a. vele optredens van de band/jubileum van The AfterShock) was het er tot nu toe niet van gekomen om langs te komen.
 
Dankzij de vrijwillige medewerking van The ARE zal de band tussen 19.00 en 20.00 uur opbouwen en enkele interviews geven. Tegen achten de soundcheck waarna Skinny Paul & The Fat Men vanaf 20.00 uur in het programma The AfterShock zullen “Speule…!”
 
De band speelt covers, van modern tot klassiek en zowel Nederlandstalig als Engels, voorzien van een eigen geluid. Het belooft dus weer een leuke avond te worden.
 
The AfterShock is een programma voor magere en dikke kijkers en luisteraars, dat elke veertien dagen op MerweRadio te horen is. Deze week ook te zien op MerweTV en via het Internet zelfs wereldwijd: www.merweradio.nl (klikken op de
 
De presentatie wordt verzorgd door Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek is in handen van Arie van Willigen. Deze week ondersteund door Jan Willem Reimelink (audio) en William de Wee (video). Beeldregie door Hennie Wijnja en Joop Labee.
 
Op de foto: Skinny Paul & The Fat Men met gastzangeres Caroline Meder van Smells Like Donuts in Café Havana afgelopen januari. (Foto: José Kraayeveld)Deel dit bericht met je vrienden!