Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Steelcock en Die Mannschaft zaterdagavond in caf'
21nov 2014

Steelcock en Die Mannschaft zaterdagavond in caf

SLIEDRECHT – Zaterdagavond 22 november zal het kleine café aan de haven op haar grondvesten trillen. In hun gezamenlijke ‘package-deal’ komen twee Sliedrechtse bands het publiek in Café Korevaar van luide klanken voorzien.
Als eerste betreedt SteelCock het podium: de oudste Metalband van Sliedrecht. SteelCock speelt eigen nummers en is van plan komend jaar weer de studio in te duiken om nieuw materiaal op te nemen. Naast het stevigere werk komen er onder andere ook een ballad en een vette blues op de nieuwe cd te staan. Deze nummers worden zaterdag ten gehore gebracht. SteelCock bestaat uit Balt Blijenberg (drums), Dick Rietveld (bas), Cees de Wit (slaggitaar en zang), Rob de Wit (sologitaar), José Kraayeveld (toetsen) en ‘The Voice of Rock’ Theo Peele.
Daarna treedt Die Mannschaft op. Deze ronkende rockcoverband speelt inmiddels door het hele land. Als een jukebox: van Tina Turner tot Metallica. Komend jaar zal Die Mannschaft weer een zogenoemde Rockaoke houden waarbij iedereen wordt uitgenodigd de vocalen (zang) voor de band te verzorgen. Ditmaal zelfs met nummers naar eigen keuze. Die Mannschaft bestaat uit Rob Boer (drums), Mark Kwakernaak (bas), Patrick Stuij (gitaar) en zanger/gitarist Gino Sittrop. De toegang tot Café Korevaar is gratis. Op last van de brandweer geldt dat vol ook daadwerkelijk vol is. De aanvang is 22.00 uur.


Deel dit bericht met je vrienden!