Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Skinny Paul & The Fat Men vanavond in The Aftershock'
21nov 2014

Skinny Paul & The Fat Men vanavond in The Aftershock

SLIEDRECHT – Vanavond (vrijdag 21 november) staat er weer een band op het podium van studio 1 van MerweRTV in het programma The AfterShock en wel Skinny Paul & The Fat Men.
Begin dit jaar kwamen de makers van The AfterShock de band tegen in Café Havana waarna er contacten werden gelegd. Wegens drukte van beide kanten (onder andere veel optredens van de band en het jubileum van The AfterShock) was het er tot nu toe niet van gekomen om langs te komen. Dankzij de vrijwillige medewerking van The ARE zal de band tussen 19.00 en 20.00 uur opbouwen en enkele interviews geven. Tegen achten de soundcheck waarna Skinny Paul & The Fat Men vanaf 20.00 uur in het programma The AfterShock optreedt.
De band speelt covers – van modern tot klassiek en zowel Nederlandstalig als Engels – voorzien van een eigen geluid. The AfterShock is elke veertien dagen te horen op MerweRadio. Deze week ook te zien op MerweTV en via het Internet zelfs wereldwijd (surf naar www.merweradio.nl). De presentatie wordt verzorgd door Ed Jonkers en José Kraayeveld en de techniek is in handen van Arie van Willigen. Deze week ondersteund door Jan Willem Reimelink (audio) en William de Wee (video). Beeldregie door Hennie Wijnja en Joop Labee.


Deel dit bericht met je vrienden!