Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wethouder Hans Tanis van economische zaken bezocht gisteren Baars BV en Loods5'
21nov 2014

Wethouder Hans Tanis van economische zaken bezocht gisteren Baars BV en Loods5

SLIEDRECHT -  Bij Baars BV, al bijna 100 jaar gevestigd aan de Rivierdijk, sprak Hans Tanis met directeur Bert Advocaat en controller Richard Pijl over de geschiedenis en de producten van dit oer-Sliedrechtse bedrijf. Baars verhuurt en verkoopt containerpontons en splijtbakken en is over de hele wereld actief. Ook werd gesproken over de contacten van het bedrijf met de direct omwonenden over geluidsnormen en parkeervraagstukken.

Bedrijfsleider Marco van den Heuvel was de gastheer bij het bezoek aan Loods5, sinds 2007 gevestigd in het voormalige pand van Ikea. Bespreekpunten hier waren de bovenregionale aantrekkingskracht van de populaire woonwinkel en de mogelijkheden om woonboulevard Nijverwaard aantrekkelijker te maken.

Hans Tanis bezoekt elke twee weken een Sliedrechts bedrijf om kennis te maken met Sliedrechtse ondernemers en te horen wat er bij hen leeft. Wilt u dat Hans Tanis ook een keer bij uw bedrijf op bezoek komt? Stuur dan een email naar j.tanis@sliedrecht.nl.Deel dit bericht met je vrienden!