Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Winterknots in Sporthal de Valk'
25nov 2014

Winterknots in Sporthal de Valk

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) houdt maandag 22 en dinsdag 23 december in navolging van de jaarlijkse KNOTS-week aan het einde van de zomervakantie dit jaar voor het eerst ook een Winterknots.
Op bovengenoemde dagen worden in sporthal De Valk allerlei knutsel- en techniekactiviteiten gehouden in de grote zaal. De kleine zaal is ingericht voor sport- en spelactiviteiten. Winterknots is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De entree bedraagt twee euro per dag. De activiteiten vinden plaats van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.
Al rond de dertig vrijwilligers hebben zich aangemeld om er een geslaagd tweedaags evenement van te maken. Er is nog plaats voor tien vrijwilligers waarvan zeven voor de knutselactiviteiten en drie voor de sportactiviteiten. Zowel jongeren als volwassenen kunnen zich aanmelden. Wie minimaal dertien jaar is, is welkom om te helpen in de knutselzaal. Vrijwilligers bij de sportactiviteiten dienen minimaal vijftien jaar oud te zijn. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen met Henk van Griensven via 0184-414273. Mailen kan ook: henk@sojs.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!