zaterdag 31 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Kinderboerderij Burg. Feitsmapark voorlopig dicht wegens vogelgriep

26 november 2014

SLIEDRECHT - Op zondag 23 november zijn de maatregelen na afloop van de standstill gewijzigd. Voor de meeste kinderboerderijen in het land geldt nu de 21-dagenregeling. Alle kinderboerderijen die buiten de drie toezichtsgebieden liggen, moeten hieraan voldoen. De bezoekersregeling blijft in stand. Dat betekent dat kinderboerderijen 21 dagen gesloten blijven voor publiek.

Maandag 24 november vindt er een crisisoverleg plaats waar de vSKBN bij aanwezig is. Hierin wordt gesproken over deze sluiting en de maatregelen. Mocht er iets gewijzigd worden, dan zal dit zo snel mogelijk bekend gemaakt worden (waarschijnlijk maandag 24 november  na 17 uur).

De Kinderboerderij èn de Natuurspeeltuin De Woeste Weide in het Burg. Feitsmapark blijven voorlopig gesloten voor de duur van bovengenoemde periode. Het Natuur- en Milieu-educatiecentrum De Hooizolder blijft gewoon open.

De vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland (vSKBN) benadrukt dat op geen enkele kinder- of stadsboerderij in Nederland vogelgriep is aangetroffen. De sluitingsperiode geldt tot nader orde.

Bron: vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland (vSKBN). Voor informatie zie www.kinderboerderijen.nl

Deel dit bericht met je vrienden!