Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Naar Sliedrecht verhuisd Active Lifestyle Center houdt open huis'
28nov 2014

Naar Sliedrecht verhuisd Active Lifestyle Center houdt open huis

SLIEDRECHT – Na drie jaar kantoor te hebben gehad in Papendrecht is Active Lifestyle Center vanaf aankomende maandag te vinden in de Karel Doormanstraat in Sliedrecht.
,,De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om onze trainingsruimtes in orde te maken. Die willen we graag laten zien”, vertelt Martin Korevaar. ,,Daarom houden we maandag 1 december van 14.00 tot 21.00 uur Open Huis. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje en natuurlijk om kennis te maken met ons team en onze activiteiten. Active Lifestyle Center bestaat uit health- en sportcoaches die mensen begeleiden die vitaler willen worden, willen afslanken of aankomen. We bieden een compleet pakket op het gebied van voeding, huidverzorging en een actieve en gezonde levensstijl.”
Sportlessen
,,Bij een dergelijke levensstijl hoort natuurlijk beweging”, vervolgt Korevaar. ,,We organiseren daarom Free Fitcamp. Dit is powerwalking en bootcamp in twee groepen voor beginners en gevorderden. Het zijn gratis sportlessen waarbij je in een ontspannen sfeer in beweging komt en actief bezig bent. We organiseren ook Pilates-lessen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een strippenkaart.”  Adres: Karel Doormanstraat 1 (gebouw De Hoeksteen). Meer info op www.lifestylecenter.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!