Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Pro wandeling aan de keukentafel in Vogelbuurt-Noord'
01dec 2014

Pro wandeling aan de keukentafel in Vogelbuurt-Noord

SLIEDRECHT – Het initiatief PRO Wandeling, dat begin dit jaar is ontstaan tijdens de verkiezingscampagne van PRO Sliedrecht, heeft een vaste plek gekregen in de communicatie tussen de lokale politieke partij en de inwoners. Zaterdag 13 december wordt de Vogelbuurt-Noord bezocht.
De (fractie)leden zijn van 09.30 tot 15.00 uur te vinden in de Lijsterweg, Sperwerstraat, Havikstraat, Valkhof, De Horst en de Vogelenzang. Als het even kan is wethouder Hanny Visser-Schlieker ook van de partij. Vanaf de eennalaatste wandeling op 4 oktober heeft het initiatief, dat een frequentie heeft van één keer per maand, een iets andere benaming gekregen, te weten: PRO Wandeling aan de keukentafel. Met een nieuw onderdeel: Taart zoekt Koffie. ,,We schuiven graag aan voor een goed gesprek”, licht fractievoorzitter Timo Pauw toe op de website van PRO Sliedrecht. ,,Als bewoners voor de koffie zorgen, zorgen wij voor de taart. Alles wat op tafel wordt gelegd, bespreken we in onze fractievergadering. Het kan gaan over zaken die te maken hebben met de straat of de wijk, maar ook over de samenleving.”
Meer informatie is te vinden op http://www.prosliedrecht.nl/taart-zoekt/.  Hier kan ook het aanmeldformulier worden ingevuld. Aanmelden kan eveneens door te bellen naar 0184-410376 of 0184-415375.


Deel dit bericht met je vrienden!