Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'G-Voetballers helpen hun nieuwe sponsor door boodschappenpakketten uit te delen'
07dec 2014

G-Voetballers helpen hun nieuwe sponsor door boodschappenpakketten uit te delen

SLIEDRECHT – Jumbo Van Geest opende al zes weken geleden haar deuren in winkelcentrum Populierenhof. Desondanks werden vanmorgen en vanmiddag met behulp van twee trailers 1066 verhuisdozen afgeleverd. Deze boodschappenpakketten ter waarde van zestig euro werden uitgedeeld aan klanten die hadden deelgenomen aan de spaaractie. Verantwoordelijk voor het uitdelen waren de voetballers van het Sliedrechtse G-team, dat onder andere wordt gesponsord door het nieuwe Jumbo-filiaal.
Ze deden dat met heel veel enthousiasme en onder  prachtige weersomstandigheden. Klanten die dicht bij de supermarkt wonen, hadden zelfs de luxe dat ze het pakket niet naar huis hoefden te dragen.
Om hun nieuwe sponsor behulpzaam te kunnen zijn werd de competitiewedstrijd die vandaag stond ingepland, verschoven. Volgende week zaterdag speelt Sliedrecht thuis tegen het Haagse VCS om het kampioenschap. Een gelijkspel is genoeg om de titel te veroveren.
Bij de actie waren ook de begeleiders en de bestuursleden van de stichting Sociale Participatie In Teamsport Sliedrecht (SPITS) betrokken. Er werd goed voor de spelers gezorgd door de supermarkteigenaren Peter en Jinny van Geest, die voor koffie, thee en broodjes zorgden en hen verrasten met donuts.


Deel dit bericht met je vrienden!