Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Veel belangstelling voor open huis active lifestyle center sliedrecht'
08dec 2014

Veel belangstelling voor open huis active lifestyle center sliedrecht

SLIEDRECHT – Active Lifestyle Center Sliedrecht opende begin december haar deuren in het gebouw De Hoeksteen aan de Karel Doormanstraat. Na een aantal weken opknappen en vooral heel veel geverfd te hebben zijn de voormalige Mulo-lokalen geheel voorzien van een nieuwe look. Hier waren veel mensen nieuwsgierig naar gezien het grote aantal belangstellenden dat het Open Huis heeft bezocht. ,,De hele dag door is er belangstelling geweest. Van vrienden, kennissen, vrijwilligers en omwonenden. We zijn enorm in de bloemetjes gezet, geweldig”, aldus Astrid Vink – Stuij.
Ze is één van de health- en sportcoaches die mensen begeleiden die vitaler willen worden, willen afslanken of aankomen. ,,We bieden een compleet pakket op het gebied van voeding, huidverzorging en een actieve en gezonde levensstijl. In het kader van een actieve levensstijl is het tweede lokaal ingericht als trainingsruimte. Het eerste lokaal is de ontvangstruimte.”
Sportlessen
Active Lifestyle Center Sliedrecht houdt wekelijks Free Fitcamp. ,,Dit is powerwalking en bootcamp in twee groepen voor beginners en gevorderden”, legt Vink – Stuij uit. ,,Het zijn gratis sportlessen waarbij je in een ontspannen sfeer in beweging komt en actief bezig bent. We houden ook Pilates-lessen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een strippenkaart. Alle coaches nemen hier zelf ook aan deel. ” Meer info op www.lifestylecenter.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!