Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Erbij in Sliedrecht houdt een kerstdiner'
08dec 2014

Erbij in Sliedrecht houdt een kerstdiner

SLIEDRECHT – In het kader van ‘Erbij in Sliedrecht’ houdt Stichting Welzijnswerk Sliedrecht maandag 22 december een kerstdiner. ,,De feestdagen staan voor de deur. Veel mensen brengen deze door in gezelschap van vrienden en familie. Maar deze periode is ook een mooie gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten”, aldus de welzijnsstichting.
Op 22 december genieten circa dertig ouderen en vrijwilligers van een geheel verzorgd driegangendiner in een feestelijke omgeving. Er is volop gelegenheid tot onderlinge ontmoeting. Het kerstdiner vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) in De Reling aan de Industrieweg. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van 5 euro. Het Rode Kruis stelt zijn bus beschikbaar voor mensen met een rolstoel.
Aanmelden
Aanmelden voor het kerstdiner kan door te bellen naar Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via 0184-416729 of door een e-mail te sturen naar info@welzijnswerksliedrecht.nl. In de mail dienen naam, telefoonnummer en e-mailadres vermeld te staan en of men gebruik wenst te maken van het vervoer van het Rode Kruis. ,,Wees er snel bij want vol is vol!”
Nationaal Ouderenfonds
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds, die ouderen in Nederland steunt met concrete diensten en activiteiten. Deze zijn gericht op het stimuleren van  sociale contacten en zelfredzaamheid om zo eenzaamheid te bestrijden.


Deel dit bericht met je vrienden!