Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kerstmarkt Rooms-Katholieke Kerk inclusief kerststallententoonstelling'
09dec 2014

Kerstmarkt Rooms-Katholieke Kerk inclusief kerststallententoonstelling

SLIEDRECHT – De Rooms-Katholieke Kerk houdt zaterdag 13 december van 14.00 tot 20.00 uur een kerstmarkt.  Naast de verkoop van kerststukjes, kerstcadeautjes en oliebollen is er onder meer een levende kerststal en een tentoonstelling van kerststallen.

Ook vrijwilligers van de Voedselbank zijn aanwezig. Wie van hen iets koopt, bezorgt mensen die hiervan afhankelijk zijn ook een fijne kerst. De groep Missie Ontwikkeling Vredesactiviteiten (MOV) verkoopt het één en ander ten behoeve van de adventsactie ‘Zandmannetjes’. Zo worden kinderen in het West-Afrikaanse land Burkina Faso genoemd die onder erbarmelijke, vaak levensgevaarlijke omstandigheden goud zoeken. Zij tikken de hele dag in de brandende zon steen tot gruis of dalen via touwen af in de onveilige, diepe mijnschachten.

Clown August verzorgt kerstvoorstellingen om 15.00, 17.00 en 19.00 uur. Bezoekers kunnen ook erwtensoep, koffie, thee en glühwein kopen en appelflappen en oliebollen bestellen voor 31 december. De Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand, zoals de kerk heet, is gelegen aan de Stationsweg 179.

Zie ook:
Sliedrechts Roparun-team verkoopt (ma, 22 dec 2014)
Brabantse Gebakskraam bij Intratuin scoort voldoende met oliebollen (za, 28 dec 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!