Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Crescendo geeft concert in Dordrecht'
23dec 2014

Crescendo geeft concert in Dordrecht

SLIEDRECHT / DORDRECHT - Op zaterdagavond 10 januari organiseert de jeugd van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht een spetterend Nieuwjaarsconcert in Dordrecht. Terwijl de jonge muzikanten van zowel het B- en het C-orkest de laatste muzikale voorbereidingen treffen, kunt u nu al toegangskaarten reserveren.

Onder leiding van dirigent Paul Langerman is de jeugd van Crescendo’s B- en C-orkest druk bezig met het instuderen van een heel nieuw, veelal klassiek repertoire om op 10 januari samen met het publiek feestelijk het nieuwe jaar in te luiden.

Het Nieuwjaarsconcert van Crescendo’s jeugdorkesten vindt plaats in het BeneVia Muziekcentrum in Dordrecht, dat een mooie concertzaal heeft. Het adres is Spirea 7, 3317 JP Dordrecht. Het concert begint om 19:30 uur en de zaal gaat open om 19:00 uur.

De entreekaarten kosten EUR 5,- voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar betalen slechts EUR 2,50. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan nu alvast uw toegangskaarten op www.crescendosliedrecht.nl. De kaarten liggen dan op 10 januari klaar bij de kassa, waar u deze contant kunt afrekenen.

Foto: De jeugdorkesten van Crescendo o.l.v. Paul Langerman eerder dit jaar tijdens Crescendo’s Walk of FameDeel dit bericht met je vrienden!