Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe tijden inloopspreekuur consultatiebureau'
30dec 2014

Nieuwe tijden inloopspreekuur consultatiebureau

SLIEDRECHT – Het inloopspreekuur van het consultatiebureau van Rivas Zorggroep in Sliedrecht vindt vanaf donderdag 1 januari op andere tijden plaats.

Ouders en opvoeders kunnen in het nieuwe jaar elke maandag van 14.00 tot 15.00 uur en op donderdag van 09.30 tot 10.30 uur binnenlopen met hun vragen over het opvoeden en opgroeien van hun kind. ,,Ze kunnen zonder afspraak terecht met hun vragen’, verduidelijkt Marleen Modderkolk, teamleider jeugdgezondheidszorg bij Rivas. ,,Het is ook mogelijk om de baby te wegen. Helaas is er tijdens het inloopspreekuur niet altijd voldoende gelegenheid om uitgebreid op vragen in te gaan.  Als het nodig is, kan natuurlijk een afspraak worden gemaakt. Zo kan voldoende tijd worden gemaakt om de vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven”, aldus Modderkolk.

Het consultatiebureau is gevestigd in het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Nicolaas Beetsstraat. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via de Rivas Zorglijn (0900-8440) of kijk op www.rivas.nl.Deel dit bericht met je vrienden!