Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'United by Music vult benefietavonden aan met lunchshow voor ouderen'
12jan 2015

United by Music vult benefietavonden aan met lunchshow voor ouderen

SLIEDRECHT - United by Music houdt vrijdag 17 april een 65+ lunchshow in zalencentrum De Lockhorst als aanvulling op de drie benefietavonden die in dezelfde week worden gehouden. ,,De afgelopen jaren is gebleken dat United by Music zeer populair is onder ouderen. De artiesten treden regelmatig op voor ouderen en het is altijd een groot feest. Mensen die van hun stoel springen en beginnen te dansen zijn niet ongebruikelijk”, aldus organisator Joris van Wijngaarden, die deze lunchshow voor senioren bedacht.

United by Music is een stichting die getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans geeft op te treden voor een groot publiek. De stichting wordt ondersteund door verschillende bands. Met groot enthousiasme brengen de artiesten nummers in de swing- en bluesstijl – gecombineerd met boogie woogie – ten gehore. De muziek is één van de componenten die United by Music bijzonder maakt. Alle muziek is gebaseerd op de periode waarin de blues, jazz, swing, boogie woogie en soul populair waren. De liedjes hebben grotendeels hun oorsprong in de jaren veertig, vijftig en zestig en worden door het oudere publiek direct herkend. Voor veel senioren werkt de muziek aanstekelijk en de artiesten zijn dan ook erg populair onder ouderen.
Reserveren
Voor het vierde achtereenvolgende jaar houdt de stichting benefietavonden om geld in te zamelen en daar komt dit jaar dus een seniorenlunch bij. Ze krijgen korting omdat het de eerste editie is van deze show. Voor 25 euro kunnen 65-plussers genieten van een muzikale show en lunch inclusief drankjes. Het programma duurt van 11.00 tot 14.30 uur. Plaatsen kunnen worden gereserveerd op www.unitedbymusic.nl of telefonisch via 0184-491485 (tijdens kantooruren). Op de website is ook informatie te vinden over de benefietshows.
Bron: erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!