Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'CDA start campagne voor provincies en waterschappen'
15jan 2015

CDA start campagne voor provincies en waterschappen

SLIEDRECHT - Zaterdag 17 januari trapt CDA-leider Sybrand Buma samen met de CDA lijsttrekkers van de provincies de campagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten en de waterschappen af tijdens een manifestatie op het Raadhuisplein in Apeldoorn.

Lijsttrekker voor het CDA Zuid-Holland Adri Bom-Lemstra zal samen met veel kandidaten afreizen naar Apeldoorn. Adri Bom: ‘we nemen de enorme CDA-letters mee die inmiddels overal in Zuid-Holland opduiken. We hebben al op veel plekken mooie foto’s kunnen maken, zo waren we op de Scheveningse Pier, in de Dorpstraat in Nootdorp en op Katendrecht. Mensen reageren verrast en enthousiast en willen zelfs met de letters op de foto’.

Afgelopen zaterdag 10 januari presenteerde het CDA Zuid-Holland de letters tijdens de provinciale campagnestart. Het CDA zal de komende maanden een opvallende zichtbaar-heidscampagne voeren. ‘Onder de noemer “het CDA staat achter mij” willen we willen laten zien dat het CDA een zichtbare partij is. Een partij die gericht is op samenwerking, mensen steunt, en oog heeft voor initiatieven vanuit de samenleving’ aldus Adri Bom.

Sliedrecht levert 2 kandidaten: Maurits de Haan voor de Provinciale Staten en Arie van den Herik voor Waterschap RivierenlandDeel dit bericht met je vrienden!