Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Samenwerking Balans en EchOost gestart'
15jan 2015

Samenwerking Balans en EchOost gestart

SLIEDRECHT / PAPENDRECHT - Balans, centrum voor Gezondheid en Beweging en EchOost, praktijk voor echografie en shockwave uit Papendrecht zijn een samenwerking gestart.

Elke maandagmiddag zijn therapeuten van EchOost aanwezig op het Havenkwartier om echografie en shockwave toe te passen. Fysiotherapeuten van Balans kunnen hun patiënten nu eenvoudig doorverwijzen naar EchOost voor verder onderzoek en eventueel het uitvoeren van shockwave behandelingen.
Echografie is dé manier om klacht of blessure in beeld te brengen, waardoor er gerichter behandeld of doorverwezen kan worden.

Hiermee heeft EchOost als meer dan 15 jaar ervaring. Bovendien werken ze met nieuwe geavanceerde apparatuur met de mogelijkheid om ook naar de doorbloeding van pezen en beschadigd weefsel te kijken. Daardoor is precies in beeld te brengen hoe de behandeling en eventueel shockwave ingezet kan worden. Behandeling met shockwave, in combinatie met echografie, geeft in 80% van de gevallen verbetering van de klachten. Te denken valt aan klachten als hielspoor, schouder (kalk in pezen), achillespees, kniepees, tenniselleboog etc.Deel dit bericht met je vrienden!