Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe Cursussen Bloemschikken bij Biss Floral'
26jan 2015

Nieuwe Cursussen Bloemschikken bij Biss Floral

SLIEDRECHT - De datums voor de nieuwe workshopseries/cursus voorjaar- en zomerperiode 2015 zijn beschikbaar voor inschrijving. Een uitgelezen kans om regelmatig een leuke workshop te doen en een fantastisch arrangement te kunnen meenemen naar huis.
 
Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud. Iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd! Aarzel niet te lang en schrijf je vandaag nog in!
 
We behandelen iedere workshop een aantal nieuwe technieken en maken je wegwijs in het bloemschikken. Hierbij is er volop individuele begeleiding, en vrijwel géén klassikale instructie, om samen tot het beste resultaat te komen. De arrangementen zijn kenmerkend door niet alledaags, verfijnd en lang houdbaar bloemwerk, optimaal plezier dus!
 
Je maakt zes prachtige bloemdecoraties op verschillende ondergronden en met uiteenlopende technieken. Deze cursus bloemschikken is geschikt voor beginnende en gevorderde deelnemers. Iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd! Uiteraard maken wij gebruik van natuurlijke materialen en veilingverse bloemen.

Voor gevorderden is er een workshopserie met meer uitdaging & eigen compositie. Het bijzondere aan deze exclusieve workshopserie is dat je geheel je eigen creativiteit gebruikt rondom een bepaald thema, met behulp van een eigen ondergrond (bijv. vaas, schaal, frame of plateau), zodat het arrangement optimaal past in je interieur.
 
Reserveren is noodzakelijk, inschrijven is nog mogelijk via de website http://www.bissfloral.nl/cursus.html, of neem voor details even contact met Biss Floral via 06-51834874.

 Deel dit bericht met je vrienden!