Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gasten en vrijwilligers De Zonnebloem genieten van jubileumdag vol entertainment'
29jan 2015

Gasten en vrijwilligers De Zonnebloem genieten van jubileumdag vol entertainment

SLIEDRECHT -  Oh Johnny, zing een liedje voor mij alleen … De gasten van De Zonnebloem liepen de polonaise in de grote zaal van De Lockhorst. Ze vierden het 25-jarig bestaan van de Sliedrechtse afdeling en werden vermaakt met Oud-Hollandse meezingers, goochel- en diabolotrucs en Table Magic. Het toetje bestond uit een optreden van Saskia & Serge waarna een receptie werd gehouden en voor de verandering de vrijwiligers werden verwend met een diner.

Twee vrijwilligers werden extra in het zonnetje gezet. Joke Kraaijeveld en Ria Striegel zetten zich al vanaf het eerste uur in voor inwoners van Sliedrecht met een lichamelijke handicap. Vanwege hun jarenlange verdiensten kregen ze uit handen van burgemeester Bram van Hemmen een erepenning en een oorkonde uitgereikt. Ook speldde hij beide dames de gouden Zonnebloem-speld op.

,,Geven is de mooiste vorm van krijgen”, sprak de burgervader, die de plaatselijke afdeling van deze landelijke organisatie een gouden toekomst toewenste.
Sliedrecht Vandaag stortte zich in het feestgedruis en maakte onderstaande foto-impressie. De entertainment werd verzorgd door Tommy Netten en Huub Cooijmans.
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!