Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Aanrijding tussen twee personenauto' Foto: www.papendrechtsnieuws.nl af en zijn gemaakt door Sonny Lasschuit
01feb 2015

Aanrijding tussen twee personenauto

SLIEDRECHT - Op de kruising afrit A15/Ouverture heeft vanavond rond 20.00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Twee personenauto’s botsten op elkaar. De ene bestuurder reed vanuit Papendrecht richting Sliedrecht. Hij zag daarbij de automobilist die net de afslag Sliedrecht-West had genomen en ook het baggerdorp inreed over het hoofd. Eén persoon is per ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht. De overige inzittenden bleven ongedeerd.

De gemeente wil de kruising veiliger maken door onder andere verkeerslichten te realiseren. Dit was gepland voor de zomer van 2015, maar het zou kunnen opschuiven, zo was te lezen in een informatiebrief die wethouder Theo den Braanker half december aan de gemeenteraad schreef. Hierin stond vermeld dat de afstemming met Rijkswaterstaat (die financieel bijdraagt) en Bouwfonds (de projectontwikkelaar van Baanhoek-West) meer tijd kost dan was voorzien.
Het raadsbesluit om een veiligere op- en afrit te realiseren dateert van 10 september 2013. In het verkeerskundig ontwerp, waar bovengenoemde partijen goedkeuring aan moeten geven, is vanaf Baanhoek-West naar de oprit een enkele linksafstrook getekend in plaats van een dubbele strook. Ook zit de afrit van de A15 niet meer in de voorrang.
Onderstaande foto’s komen van www.papendrechtsnieuws.nl af en zijn gemaakt door Sonny Lasschuit.


Deel dit bericht met je vrienden!