Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeentebestuur vergadert '
02feb 2015

Gemeentebestuur vergadert

SLIEDRECHT - Eén van de doelstellingen van het vorig jaar geformeerde college van Burgemeester en Wethouders is om zichtbaar te zijn. Dit vloeit voort uit het uitvoeringsprogramma dat direct na het zomerreces werd gepresenteerd. Dat zichtbaar zijn wil het gemeentebestuur onder meer tot stand brengen door één keer per maand bij een bedrijf in het dorp te vergaderen.  ,,Een mooie manier om het nuttige (de collegevergadering) met het aangename (het kennismaken met een bedrijf of organisatie) te verenigen.”

Vorige week dinsdag vond de eerste vergadering buiten het gemeentekantoor plaats. Het gemeentebestuur was te gast bij R.V.M. Kunststoffen B.V. aan de Molendijk. Dit bedrijf speelt een steeds belangrijkere rol in de aanlevering naar de maritieme sector. Na afloop was er een gezamenlijke lunch en een nadere kennismaking met het management. Tot slot volgde een rondleiding door het pand. De collegeleden waren erg enthousiast over dit eerste bedrijfsbezoek.
Het college wil bij wijze van proef tot de zomer één keer per maand op locatie vergaderen. Daarna wordt de proef geëvalueerd en neemt B&W het besluit of dit wordt voortgezet. Geïnteresseerde Sliedrechtse bedrijven en organisaties kunnen een e-mail sturen 
Bron: Erik de Bruin.


Deel dit bericht met je vrienden!