Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'College vergadert maandelijks op locatie'
03feb 2015

College vergadert maandelijks op locatie

SLIEDRECHT -  Dinsdag 27 januari jl. heeft het college van burgemeester en wethouders voor het eerst vergaderd op een locatie in het dorp. Dit college heeft als een van haar motto's om zichtbaar te zijn, dit vloeit voort uit het CollegeUitvoeringsProgramma. Dat wil zij onder meer doen door een keer per maand bij een bedrijf in het dorp te vergaderen. 

Dit is een mooie manier om het nuttige, namelijk de collegevergadering en het aangename, het kennismaken met een bedrijf of organisatie met elkaar te verbinden. Deze eerste keer was het college te gast bij het bedrijf RVM Kunststoffen BV aan de Molendijk 90 waar zij hartelijk werden ontvangen. Dit bedrijf speelt een steeds belangrijkere rol in de aanlevering naar de maritieme sector. Na afloop van de collegevergadering was er een gezamenlijke lunch en een nadere kennismaking met het management van het bedrijf. Tot slot volgde nog een rondleiding door het pand. De collegeleden waren erg enthousiast over dit eerste bedrijfsbezoek.

Het college wil voorlopig bij wijze van proef tot aan de zomer een keer per maand op locatie gaan vergaderen. Daarna wordt de proef geëvalueerd en besluit het college of ze deze werkwijze voortzetten.

Vindt u het leuk als het college uw bedrijf ook een keer bezoekt? Stuur dan een mailtje naar g.kwist@sliedrecht.nlDeel dit bericht met je vrienden!