Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie en brandweer geven u tips over veilig wonen'
10feb 2015

Politie en brandweer geven u tips over veilig wonen

SLIEDRECHT - Informatieavond 18 februari in de Brandweerkazerne Sliedrecht. Ondanks dat het buiten al wat langer licht blijft, hebben we nog steeds te maken met lange donkere avonden. En dat zijn precies de momenten voor criminelen om hun slag te slaan. Wat kunt u doen om woning- en auto-inbraken te voorkomen? Waar moet u op letten om een brandveilig huis te hebben? Daarover willen de politie, brandweer en gemeente u graag informeren op woensdag 18 februari van 19.30 – 21.45 uur. U bent dan van harte welkom in de Brandweerkazerne in Sliedrecht.

Wietplantages
De avond wordt geopend door burgemeester Bram van Hemmen. Hij informeert de aanwezigen over hoe de aanpak van wietplantages in Sliedrecht plaatsvindt. De politie en brandweer vertellen u hoe wietplantages zijn te herkennen en waarom u altijd aangifte moet doen, mocht u onraad ruiken. Aan het einde van de avond geeft de brandweer u een rondleiding door de brandweerkazerne aan de Middeldiepstraat 44 in Sliedrecht.

Wilt u Danielle Vleugel van de gemeente Sliedrecht uiterlijk maandag 16 februari via d.vleugel@sliedrecht.nl laten weten of wij op uw komst mogen rekenen?

Zie voor het uitgebreide programma het agendabericht.
 Deel dit bericht met je vrienden!