Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'KinderBijbelDag en TienerBijbeldag in de voorjaarsvakantie'
11feb 2015

KinderBijbelDag en TienerBijbeldag in de voorjaarsvakantie

SLIEDRECHT - Woensdag 25 februari worden een KinderBijbelDag en een TienerBijbelDag gehouden in respectievelijk de Maranathakerk aan de Lijsterweg en De Handpalm aan de Merwestraat. Klik ‘Verder lezen’ aan voor meer informatie over de activiteiten.

De KinderBijbeldag is voor groep 1 tot en met 6 van het basisonderwijs. Aanvang:  09.30 uur. Het thema ‘Dapper’ komt naar voren in de vertelling, gesprekjes, sketch, knutselen en de vele liedjes. Het middagprogramma begint om 13.45 uur en bestaat uit spellen, speuren en zingen. Voor alle dappere kinderen of zij die juist niet zo goed durven.
De TienerBijbelDag is voor groep 7 tot en met klas 3 van het voortgezet onderwijs. Thema: Genade! De jongeren van groep 7 en 8 komen bij elkaar van 10.00 tot 17.30 uur. De jongeren uit klas 1 tot en met 3 zijn welkom van woensdag 13.15 uur tot en met donderdag 07.30 uur. Zij moeten wel een fiets en slaapspullen meenemen. Onderdelen van de TienerBijbelDag zijn een Bijbelverhaal, opdrachtenspel, samen eten, film kijken en samen slapen.
De toegang tot de programma’s is gratis. Kijk voor meer info op www.echtbelangrijk.nl. Op deze site kunnen tieners ook aangeven dat ze blijven slapen.


Deel dit bericht met je vrienden!