Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bewoners Prinsenweer bij thuiskomst overlopen door inbreker' Archieffoto Pieter van den Berg.
13feb 2015

Bewoners Prinsenweer bij thuiskomst overlopen door inbreker

SLIEDRECHT - Een donker geklede man met een bivakmuts op heeft gisteravond een woninginbraak gepleegd in de Prinsenweer in Sliedrecht-West. De inbreker werd rond 19.00 uur overlopen door de bewoners of beter gezegd andersom want toen ze thuiskwamen en via de voordeur hun huis binnenstapten, rende hij door de voordeur naar buiten.

De man had bij de achterdeur een ruitje ingetikt om binnen te komen. Hij is circa 1 meter 70 lang en heeft een donkere huidskleur. Wie hem voor of na de inbraak heeft gezien, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844.
In de brandweerkazerne aan de Middeldiepstraat wordt woensdagavond 18 februari een informatiebijeenkomst gehouden. De politie en de brandweer geven tips over veilig wonen (lees: brand- en inbraakpreventie) en burgemeester Bram van Hemmen vertelt over de aanpak van wietplantages in Sliedrecht. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Wie deze avond wil bijwonen, dient dit uiterlijk maandag 16 februari te laten weten door een e-mail te sturen naar Danielle Vleugel van de gemeente Sliedrecht. 


Deel dit bericht met je vrienden!