Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sliedrecht Sport wint in Groningen en sluit de reguliere competitie af als nummer '
14feb 2015

Sliedrecht Sport wint in Groningen en sluit de reguliere competitie af als nummer

SLIEDRECHT - Het damesteam van Sliedrecht Sport heeft vanmiddag optimaal geprofiteerd van de 1-3 nederlaag die Sneek twee dagen geleden in eigen huis leed tegen Coolen-Alterno. De volleybalsters, die een dag eerder wel wonnen van Alterno, voldeden aan de verwachtingen door in Groningen Lycurgus, de nummer één na laatst, met 0-3 te verslaan.

Sliedrecht Sport schreef eenvoudig de eerste set op haar naam met 12-25. In de tweede en derde set moest de ploeg er meer voor doen. De setstanden waren 26-28 en 22-25. Door deze overwinning en het verlies van Sneek sluit Sliedrecht Sport de reguliere competitie af op de eerste plaats. Hierdoor begint het team met de meeste bonuspunten aan de play-offs, die woensdag 25 februari van start gaat en een competitie behelst tussen de zes beste teams van de eredivisie.

In het weekend daarvoor komen de laatste vier ploegen in de bekercompetitie in actie. Sliedrecht Sport speelt zaterdagavond 21 februari de halve finale tegen Peelpush. Als deze wedstrijd wordt gewonnen, blijft de ploeg een dag langer in Zwolle om de finale te spelen.


Deel dit bericht met je vrienden!