Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 14 februari trakteerde het CDA ZH Clara en Bas Veth op taart'
16feb 2015

Zaterdag 14 februari trakteerde het CDA ZH Clara en Bas Veth op taart

SLIEDRECHT / DRECHTSTEDEN - Wie kent ze niet. Vrijwilligers die ieder vrij uurtje besteden aan het behoud van ons cultureel erfgoed. Molens, kerken, gemalen: Zuid-Holland kent vele bijzondere gebouwen. Het CDA is daar trots op.

De provincie zet zich in voor het behoud van het erfgoed in Zuid-Holland. Het CDA is van mening dat mooie molens en kerken ook in de toekomst moeten worden behouden en beschermd. Dit komt het beste tot stand wanneer mensen zich verbonden voelen met historische gebouwen en zich ervoor inzetten. CDA-kandidaat voor de Provinciale Staten ZH, Maurits de Haan uit Sliedrecht zegt daarover: “Het CDA is van mening dat de provincie, nog meer dan nu het geval is, oog moet hebben voor maatschappelijke initiatieven en voor het werk dat deze vrijwilligers verzetten. Zij moeten worden ondersteund waar dat kan.”

Het CDA staat achter het werk van alle vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud van de vele prachtige gebouwen in Zuid-Holland. Op Valentijnsdag 2015 zette CDA Zuid-Holland deze vrijwilligers daarom in het zonnetje en bood hen een taart aan als blijk voor waardering en als steuntje in de rug.

In Sliedrecht deelde Maurits de Haan (kandidaat voor de Provinciale Staten ZH) een taart uit aan Clara en Bas Veth, hier staande voor de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, waar zij ook vrijwilliger zijn.Op de foto Clara en Bas Veth in de hoofdingang van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, waar zij ook vrijwilliger zijn.Deel dit bericht met je vrienden!